Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg z rzodkiewką i ogórkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 300 g
rzodkiewka 1 pęczek
ogórek świeży 200 g
kwaśna śmietana 100 ml
sól, pieprz do smaku
jogurt bałkański 150 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg z rzodkiewką i ogórkiem

Rzodkiewkę i ogórka umyć i pokroić w kostkę, wrzucić do miseczki.
Dodać rozdrobniony twaróg, jogurt i śmietanę i wszystko dokładnie wymieszać. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak