Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowana papryka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory bez skórki 1 puszka
mięso mielone 50 dag
kasza jęczmienna 2 łyżka
czosnek 2 ząbki
sól do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat do smaku
papryka zielona 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowana papryka

Papryki umyć, ściąć \"czapeczki\" i wyjąć gniazda. Do mięsa dodać posiekany czosnek, rozdrobnione pomidory, suchą kaszę, zioła, sól i pieprz. Napełniamy papryki mięsem, przykrywamy \"czapeczkami\" i ustawiamy na blasze. Zapiekamy 30-35 minut w 200st C. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 10.09.2012 17:09
uwielbiam
Urszula5 16.04.2012 20:21
bardzo smakuje mi taka papryka
Katarzyna/kate1980 13.02.2012 21:30
super
halina17 28.01.2012 20:07
dobry przepis
Wafelek2601 04.01.2012 01:13
uwielbiam w ten sposób podaną paprykę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak