Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Nadziewany ogórek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki 2
ter tosca 200 gram
wędzony łosoś 100 gram
koperek 1 łyżka
sól
pieprz
natka pietruszki
szczypior
pomidorki cherry

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewany ogórek

Ogórki przekroić wzdłuż. Łyżeczką wyjąć pestki i podzielić na części. Łososia drobno posiekać, dodać do sera. Przyprawić, wymieszać z koperkiem. Pastą napełnić łódeczki z ogórka, udekorować pomidorkami i zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak