Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatar z łososia

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wędzony łosoś 40 dag
CEBULKI MARYNOWANE
sok z cytryny
oliwa
oliwki zielone 10
papryka marynowana
ogórki konserwowe 3
natka

Przepis i sposób przygotowania na: Tatar z łososia

Łososia i cebulki posiekać, wymieszać razem z odrobiną soku z cytryny. Przygotować 4/6 filiżanek, posmarować je wewnątrz oliwą, włożyć tatara i dobrze ugnieść. Wstawić do lodówki na godzinę. Oliwki, paprykę i ogórki pokroić drobno. Na podłużny półmisek wyłożyć kopczyki tatara. Dookoła poukładać oliwki, paprykę i ogórki. Udekorować gałązkami natki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak