Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łazanki wigilijne

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łazanki 20 dag
pieczarki 50 dag
cebula
sól
pieprz
olej do smażenia
masło 1 łyżka
kapusta kiszona 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Łazanki wigilijne

Łazanki ugotować. Obsmażyć na złoto pokrojone w plastry pieczarki i cebulę. Wymieszać z kapustą. Podlać wodą i gotować pół godziny. Doprawić. Wymieszać z łazankami, włożyć do wysmarowanego masłem żaroodpornego naczynia. Zapiekać pół godziny w temp. 180 stopni C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 09.12.2011 16:26
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak