Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasztet z wątróbek

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 50 dag
masło 1 kostka
cebula 2 szt
rosół drobiowy 1 szk
Majeranek suszony Prymat 2 łyżeczki
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasztet z wątróbek

Wątróbkę zagotować w rosole, odcedzić i zmielić. Połowę masła utrzeć, dodać posiekaną cebulę oraz zmieloną wątróbkę, sól, pieprz i majeranek. Resztę masła stopić. Pasztet przełożyć do foremki, polać ostudzonym masłem i odstawić do lodówki na 24 godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jagódka77 14.01.2014 12:27
bardzo lubię taki pasztet, jest pyszny
olkaaa 15.02.2013 09:24
bardzo smaczny
kate.500 25.11.2012 20:41
ekstra
smakoszek 25.10.2012 15:25
świetny pasztecik
barbara11561 22.08.2012 11:37
pyszny i do tego świeżutkie pieczywko :)
Wafelek2601 27.06.2012 17:36
Super na kolację
Andysz 20.04.2012 18:30
wątróbka zdrowa jest;D
jeta72 06.04.2012 09:25
smaczny :-)
alaaa 07.02.2012 15:31
bardzo smaczny
Marta1986 05.12.2011 11:32
smacznie
Magdalena1110 27.11.2011 15:33
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak