Składniki:
kości | 25 dag |
fasolka szparagowa | 20 dag |
ziemniaki | 20 dag |
włoszczyzna | 10 dag |
kapusta włoska | 20 dag |
masło | trochę |
marchewka | 3 sztuki |
mąka | trochę |
kalafior | 1 sztuka |
zielona pietruszka | troche |
kości | 25 dag |
fasolka szparagowa | 20 dag |
ziemniaki | 20 dag |
włoszczyzna | 10 dag |
kapusta włoska | 20 dag |
masło | trochę |
marchewka | 3 sztuki |
mąka | trochę |
kalafior | 1 sztuka |
zielona pietruszka | troche |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: