Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kluski rzucane z kapustą i grzybami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 30 dkg
grzyby 15 dkg
pieprz do smaku
sól do smaku
olej do smażenia
kluski 1 rzucane

Przepis i sposób przygotowania na: Kluski rzucane z kapustą i grzybami

Przygotować kluski rzucane wg przepisu :http://www.doradcasmaku.pl/przepis/57474/kluski-rzucane.html
Kapustę kiszona ugotować z ulubionymi przyprawami. Grzyby( mogą być pieczarki) podsmażyć pokrojone na oleju i udusić do miękkości. Doprawić solą i pieprzem. Wymieszać najpierw z ugotowana kapustą , potem z ciepłymi kluskami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 05.03.2014 18:24
świetne kluseczki
alaaa 09.02.2014 22:02
coś innego, takiego dania nie robiłąm
ben-ka 10.08.2013 09:18
mnie to danie by smakowało:)
pacpaw 19.07.2012 20:32
ładnie ich narzucałaś
Rafał10 22.06.2012 13:21
ciekawy przepis... muszę wypróbować :)
sara1 31.05.2012 00:30
apetyczne te kluseczki
Olaa 01.01.2012 18:35
mniaaamm
Izabela/bella81 20.12.2011 15:22
pyszności
kriso 11.12.2011 20:20
super przepis
smakowita 27.11.2011 20:19
kolejne ciekawe połączenie
agnieszka137 25.11.2011 12:45
nie robiłam takiego dania, ale pomysł ok.:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak