Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kulki bakaliowe I

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rodzynki 3/4 szkl
figi 3/4 szkl
daktyle 1/2 szkl
orzechy włoskie 1/2 szkl
wiórki kokosowe do obtaczania
NASIONA SLONECZNIKA 1/2 (łuskane)

Przepis i sposób przygotowania na: Kulki bakaliowe I

Oprócz wiórek kokosowych,wszystkie składniki wymieszać i zmielić,następnie z masy uformować kulki wielkości orzecha włoskiego,obtoczyć w wiórkach i schłodzić w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Mariusz10 05.12.2011 21:50
super!
Katarzyna/kate1980 26.11.2011 22:48
bardzo fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak