Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka smażona z majerankiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 50 dkg
mąka
olej do smażenia
pieprz
sól
Majeranek suszony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka smażona z majerankiem

wątróbki obtaczamy w mące, smażymy na oleju na patelni doprawiamy solą i pieprzem oraz majerankiem, przewracamy wątróbki na drugą stronę i doprawiamy jak za pierwszym razem, smażymy wątróbki na niezbyt dużym ogniu aby nie pryskały, można je chwilę przykryć aby całe doszły.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wafelek2601 20.01.2012 00:36
pyszna
kamyk 04.01.2012 08:29
może to i dobre, ale ja nie mogę przekonać się jakoś do wątróbki
traktorek 01.12.2011 20:05
to je to mniam
SyMiki 01.12.2011 11:36
robię troszkę inaczej i uwielbiam wątróbkę
Justa32 30.11.2011 14:04
uwielbiam!!!
teresa18 26.11.2011 16:20
pyszna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak