Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w śmietanie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie 1 słoik
cebula 1 sztuka
śmietana 12% 200 gram
kefir 100 gram

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w śmietanie

Cebulę drobno siekamy i posypujemy trochę solą oraz cukrem. Odstawiamy na pół godziny. Dodajemy pokrojone śledzie i alewamy śmietaną oraz kefirem. Przyprawiamy do smaku solą ziołową z młynka. Podaję z ziemniakami. Pycha!

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

safcia 29.05.2012 13:23
az nabrałam smaka na śledzie pychota

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak