Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Swojskie śniadanko

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kiełbasa 4 szt
boczek 20 dag
cebula 2-3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Swojskie śniadanko

Kiełbasę pokroić w plasterki, boczek w paseczki, cebulę w krążki. Na rozgrzanej patelni podsmażyć kiełbasę z boczkiem a gdy wysmaży się już trochę tłuszczu dodać cebule. Chwilę smażyć mieszając, następnie zalać wodą(tylko tyle aby przykryła wszystko) i dusić ok 10 minut. Podawać ciepłe z chlebem(najlepiej świeżutkim, własnoręcznie pieczonym :) )

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 27.11.2011 12:43
mniamuśne
Anna133 27.11.2011 12:42
teztakie lubię ;)
lolajna7 26.11.2011 23:02
i do tego świeżutki chlebek, maczany w tym sosiku-mniam :)
lolajna7 26.11.2011 22:57
Dokładnie Emilio, ja lubię jak jest dużo cebulki :)
Emilia22 24.11.2011 17:56
szybko i smacznie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak