Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jabłka pieczone z migdałami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 3 sztuki
cukier 100 g
migdały 50 g
cukier puder 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: jabłka pieczone z migdałami

Jabłka umyć i wydrążyć. Migdały sparzyć, obrać ze skórki i poszatkować. Wydrążone jabłka napełniać migdałami zmieszanymi z cukrem i upiec w prodiżu. Podawać posypane cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak