Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

goła zośka saforek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

woda 500 ml
cebula 5 dag
śmietana 8 dag
sól 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: goła zośka saforek

wodę zimną posolić do smaku dodać drobno pokrojoną cebulę kwas chlebowy śmietanę wszystko razem wymieszać napój podawać dobrze schłodzony.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak