Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta BOCZUŚ na chleb

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

boczku parzonego 0,5 kg
cebuli 1 sztuka
czosnku 2 ząbki
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta BOCZUŚ na chleb

Odciąć skórę od boczku. Boczek pokroić na kawałki i zemleć. Obrać cebule i czosnek, również zemleć. wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 26.11.2011 00:42
muszę spróbować nie znam tego ;-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak