Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Delikatny gulasz z serduszek drobiowych

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

serca drobiowe 60 dag
cebula 2 szt
olej 3 łyżki
mąka 1 łyżka
masło 1 łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Delikatny gulasz z serduszek drobiowych

Serca dobrze umyć.cebulę obrać ipokroić w plasterki.Rozgrzać tłuszcz,zrumienić cebulę,dodać serduszka,podlać wodą,doprawić solą ,pieprzem i dusić pod przykryciem do miękkości.Gdy serduszka zmiękna ewent.podprawić mąką i dodać łyżeczkę masła.Najlepiej podawać z kaszą gryczaną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 29.01.2013 01:06
smaczny
Krzysztof15 05.10.2012 16:02
mniam
Luki 22.08.2012 08:55
brzmi pysznie
Pietruszka 07.06.2012 21:26
Ten gulasz musi być bardzo dobry

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak