Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

lemoniada imbirowojeżynowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sok z jeżyn 1 szkl
lód 1 kostka
woda 1 l

Przepis i sposób przygotowania na: lemoniada imbirowojeżynowa

syrop imbirowy i sok z jeżyn wlać do wysokiej szklanki i dopełnić wodą mineralną oziębiona uprzednio. podawać najlepiej z kawałkami lodu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak