Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka mamy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kminek
sól
pieprz
papryka mielona
żeberka

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka mamy

Żeberka myjemy, przyprawiamy pieprzem, papryką i kminkiem, a następnie smażymy z każdej strony na niewielkiej ilości oleju. Podsmażone żeberka podlewamy wodą, dodajemy liść laurowy, 3 szt. ziela angielskiego, solimy i dusimy do miękkości. Sos można zagęścić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emilia22 23.11.2011 15:21
palce lizać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak