Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Baranina z pieca

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

baranina 1 kg
sól
czosnek 6 ząbków
bulion 5 łyżek

Przepis i sposób przygotowania na: Baranina z pieca

Baraninę umyć i utłuc. Czosnek posiekać i oprószyć nią mięso razem z solą, pokropić bulionem, dać na brytfankę i piec w ciepłym piekarniku ok. 1,5 godz

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 02.06.2012 00:12
smaczna
RenataZ-et 09.03.2012 22:07
pycha
mirosława4 20.02.2012 15:32
jestem ciekawa jak smakuje takie mięsko:)
IKrakowianka 02.02.2012 23:46
super
Anna138 15.01.2012 20:57
pyszne
berys18 20.12.2011 17:33
z chęcia bym spróbowała
Wafelek2601 17.12.2011 10:20
extra
Monika193
Monika193 29.11.2011 23:16
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak