Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

roladki z kiszona kapusta i grzybami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 1 kg
kapusta kiszona 500 gram
pieczareki całe 300 gram
cebula biała 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: roladki z kiszona kapusta i grzybami

schab kroimy na kotlety , rozbijamy przyprawiamy sola i pieprzem
pieczarki i cebule drobno kroimy pieczemy na patelni do miekkosci,
kapuste parzymy, odsaczamy wode drobno kroimy, łaczymy z pieczarkami i cebula przyprawiamy pieprzem podsmarzamy i odstawiamy do wystygniecia.
zawiajamy farsz w mieso , roladki podpiekamy i dusimy do miekkosci, smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewa95 23.11.2011 09:36
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak