Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwica w galarecie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

oliwki zielone 1 słoik
wywar warzywny 1 litr
pomarańcza
Żelatyna wieprzowa Prymat
polędwica 60 wędzona

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica w galarecie

Żelatynę namoczyć w zimnym wywarze. Jak napęcznieje to zagotować i ostudzić. Polędwicę pokroić i obrać z osłonki. Każdy plasterek zwijać w rulonik i dawać do środka oliwkę. Układać na półmisku. udekorować obranym pomarańczem. Jak galareta będzie gęstnieć to zalać nią przygotowane polędwiczki. Odstawić na 5 godz. do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 15.07.2012 23:06
wyśmienita
RenataZ-et 14.07.2012 21:09
pycha
Monika193
Monika193 17.12.2011 16:28
wiesz co dobre
m1monika 13.12.2011 21:07
pycha
Wafelek2601 24.11.2011 10:59
same pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak