Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KLUSKI BISZKOPTOWE

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąka krupczatka 0,5 szklanki
masło 3 łyżki
jajko 2 sztuki
sól do smaku
koperek

Przepis i sposób przygotowania na: KLUSKI BISZKOPTOWE

Masło utrzeć, dodając po jednym żółtku a następnie sól. Na wierzch wylać białka, białka oprószyć mąką, dodać koper, wymieszać. Łyżką formować kluski i kłaść na osolony wrzątek. Gotowe polać roztopionym masłem i posypać natką pietruszki. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

novita23 15.01.2012 18:42
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak