Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kanie w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kanie 8 szt
jajko 2 szt
sól do smaku
pieprz do smaku
masło do smażenia
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: kanie w panierce

Kapelusze kani opłukać i osuszyć a następnie oprószyć solą i pieprzem. Jajka roztrzepać widelcem, grzyby zanurzać w jajku i obtaczać w bułce. Smażyć z obydwu stron na złoty kolor. SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kuchareczka2 13.09.2012 09:05
uwielbiam kanie
Betka 15.07.2012 00:18
pycha;)
Dorota59 14.05.2012 17:44
uwielbiam takie
Dorota59 14.05.2012 17:44
uwielbiam takie
romanrafal
romanrafal 07.05.2012 16:02
lubię to
RenataZ-et 02.02.2012 19:27
super
mic 30.01.2012 14:47
smaczne
octo 22.11.2011 18:26
fajny przepis tylko kanii juz nie ma:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak