Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos chrzanowy do kielbasek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

chrzan korzeń
majonez 1 łyżeczki
ketchup 1 łyżek
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sos chrzanowy do kielbasek

korzeń chrzanu myjemy, a następnie obieramy go ze skorki. Obrany chrzan scieramy na tarce z małymi oczkami, a nastepnie odmierzamy 1 łyżkę startego chrzanu. nastepnie dodajemy do niego majonez ketchup oraz nieco pieprzu do smaku. wszystkie skladniki bardzo dokladnie ze sobą mieszamy (mozemy zrobić go wiecej ale musismy zachowac odpowiednie proporcje). Sos podajemy do kiełbasek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 09.12.2013 08:38
bardzo fajny
Monika111 22.11.2011 16:55
Lubię taki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak