Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

OMELT PO NORMANDZKU

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 5 sztuk
wątróbki kurze 2 sztuki
śmietana 2 łyżki
masło 100 gram
wino białe 100 gram
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: OMELT PO NORMANDZKU

Jajka wymieszać, dodać śmietanę, sól oraz pieprz. Wątróbkę pokroić, podsmażyć, dodać wino – osolić, popieprzyć i wszystko razem gotujemy ok. 5 minut. Smażymy omlet. Do środka wkładamy wątróbkę na winie i całość zawijamy. SMACZNEGO!!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak