Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta ostra górska

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

twaróg 100 g
margaryna 3 łyżki
bryndza 200 g
koncentrat pomidorowy trcohę
sól do smaku
cukier szczypta
liść sałaty trochę

Przepis i sposób przygotowania na: pasta ostra górska

Ser twarogowy rozetrzeć z margaryną, dodać bryndzę, koncentrat pomidorowy oraz przyprawy i dobrze wyrobić. Następnie formować zgrabne kule, układać je na półmisku, najlepiej na listkach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 23.11.2011 10:03
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak