Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Hamburger II

mic
2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 1 sztuka
olej do smażenia
ogórek kiszony 1 sztuka
kapusta pekińska do psypania
cebula 1/2 sztuki
ser 2 plasterki
ketchup do polania
kotlet hamburgerowy 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Hamburger II

Na rogzranej patelni podgrzewamy kotlet hamburgerowy, gdy z jednej strony sie podpiecze przekręcamy go na drugą, aa wierzch kładziemy plasterki sera żółtego np Gouda.
Dodatkowy na patelni podgzrewamy bułkę.

Kapustę siekamy, a ogórka kroimy w plasterek
Cebulę kroimy takze w plasterki.

Na rogrzana bułke kładziemy kotlet z serem, posypuemy wedle uznania kapusta pekińską , kladziemy cebulę, ogórka, ketchupujemy i zamykamy bułkę.

Smacznego

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 16.10.2012 12:26
i wiesz co jesz
kate.500 15.06.2012 00:09
smacznie wyglada
Magdalena1110 10.05.2012 21:11
lubię
leonkot 16.03.2012 15:15
świetne, też tak robię
mic 27.12.2011 21:18
dzieki
Reda 27.12.2011 08:39
Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak