Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolką i makaronem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

czerwona fasolka 1 puszka
papryka czerwona 1 puszka
kukurydza konserwowa 1 puszka
cebula 1 sztuka
makaron ryżowy 1 szklanka
majonez 4 łyżki
natka pietruszki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolką i makaronem

Makaron ryżowy ugotować jak podano na opakowaniu. Paprykę pokroić, w kostkę, cebulę w krążki.

Paprykę i cebulę dajemy do miseczki, dodajemy odcedzoną fasolkę i kukurydzę oraz odcedzony makaron ryżowy. Wszystko zalać majonezem. Dokładnie wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem. Posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak