Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z porów

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

por 1 kg
ketchup 5 łyżek
natka pietruszka
oliwa 3 łyżki
rodzynki 5 dkg
sól
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z porów

Z oczyszczonych porów poodcinać tylko białe części i gotować przez 8 min. w osolonej i pocukrowanej wodzie. Ugotowaną porę pokroić w kółeczka i dać na półmisek. Posypać sparzonymi rodzynkami, polać oliwą wymieszaną z ketchupem i posypać posiekaną pietruszką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 22.08.2012 13:00
świetna
Rybciia 02.07.2012 09:54
smaczna :-)
Łukasz15 03.06.2012 12:43
pycha
Anna138 29.05.2012 22:11
bardzo dobra
smakoszek 07.02.2012 01:03
świetne połączenie składników
Monika193
Monika193 19.12.2011 23:17
smaczna
Wafelek2601 03.12.2011 15:05
z rodzynkami, super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak