Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkopt Szwedzki

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 sztuk
cukier 3/4 szklanka
mąka 1 szklanka
proszek do pieczenia 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt Szwedzki

Jajka z cukrem ubić na jednolitą masę. Proszek do pieczenia połączyć z mąką i przesiać do masy. Całość wymieszać i przelać do formy. Piec około 40 minut w temperaturze 175C.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 16.02.2014 11:55
fajny ,szybki przepis
gosia56 26.01.2014 10:41
super biszkopt
Iwusia 07.11.2013 22:11
szybko i smacznie
caralajna 26.07.2013 07:37
świetny :)
Katarzyna59 04.07.2013 09:18
fajny biszkopcik
IKrakowianka 13.12.2012 23:05
pychota
safcia 06.07.2012 11:50
swietny przepisik i taki prosciutki
fictor123 18.05.2012 10:22
mniam
Norgiusz 14.05.2012 07:20
swietny
Anna152 21.04.2012 10:32
swietny
motyl 02.04.2012 16:55
smaczny
Anulka75
Anulka75 29.03.2012 10:27
super
gacopierz23 28.02.2012 12:08
najlepszy własnej roboty
Kas2 16.01.2012 18:56
fajna baza pod przekładańce
ziutula
ziutula 01.01.2012 22:27
dobry do przekładania...
aga130982 01.01.2012 11:55
pycha
Krystyna32 01.01.2012 00:27
super
Wacław 25.12.2011 12:02
extra !
aacaac 22.12.2011 11:19
fajny
eewelina 21.12.2011 22:06
trochę podobny do polskiego biszkoptu
Natalia40 20.12.2011 23:35
spróbuje
kanu83 20.12.2011 23:20
superr
Ania67 20.12.2011 23:12
muszę zrobić
Elżbieta17 08.12.2011 15:03
smaczny deser:)
joanna77 07.12.2011 23:33
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak