Twarożek wiosenny

Twarożek wiosenny

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • twaróg

    40 dag
  • posiekany szczypiorek

    2 łyżki
  • rzodkiewki

    1 pęczek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Rzodkiewkę opłukać, obrać ze skórki i pokroić w drobną kosteczkę. Szczypiorek opłukać i drobniutko posiekać. Twarożek wymieszać ze szczypiorkiem i rzodkiewką. Tak przygotowany twarożek można podawać na kanapki i tosty.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

RenataZ-et

09.11.2013 23:06
lubię takie smaki

Seba

09.06.2013 20:20
extra na śniadanie

IKrakowianka

01.09.2012 07:35
Smaczne i zdrowe

pawelek180844

18.05.2012 15:29
super

pawelek180844

11.05.2012 19:24
super :)

bercik1

07.07.2011 23:44
super

Iwusia

23.07.2010 12:33
Uwielbiam twarożek :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat