Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do mięsa z ketchupem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 600 ml
ketchup łagodny 5 łyżek
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat 2 łyżki
sól 2 łyżeczki
papryka mielona 2 łyzki
Czosnek suszony Prymat 2 łyżeczki
Pieprz czarny mielony Prymat 2 łyżeczki
Natka pietruszki suszona Prymat 2 łyżki
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do mięsa z ketchupem

Wodę wlewamy do garnuszka, dodajemy ketchup, mieszamy. Dodajemy pozostałe składniki marynaty, dobrze mieszamy. W takiej marynacie przygotowujemy mięso - najlepiej marynujemy całą noc w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 07.02.2012 13:12
muszę wypróbować :) podoba mi się :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak