Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzepy czarnej z kapustą pekińską.

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidor 4szt
kapusta pekińska 0,5szt
szczypiorek 0,5pęczka
jogurt naturalny 2szt
sok z cytryny 0,5szt
sól
pieprz
rzepa 4szt (czarna)

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzepy czarnej z kapustą pekińską.

Rzepę obrać, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. skropić sokiem z cytr. Pomidory obrać ze skóry i pokroić w ósemki. Kapustę i szczypiorek drobno posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, połączyć z jogurtem, doprawić do smaku i ponownie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak