Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z rzepy czarnej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta biała 0,5główki
marchew 3szt
jabłka 2szt
szczypior 0,5pęczka
sok z cytryny 1szt
oliwa
sól
pieprz
rzepa 2szt (czarna)

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z rzepy czarnej

Kapustę poszatkować, posolić, gdy zmięknie odcisnąć. Marchew obrać i zetrzeć. Obrane jabłka i rzepę zetrzeć na tarce o grubych oczkach. szczypiorek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, przyprawić sokiem z cytr., solą, pieprzem i oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 21.11.2011 19:35
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak