Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron po włosku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron 40 dag
zielona fasolka szparagowa 15 dag
cukinia 1
papryka 1 strąk
pomidorki 60 dag
oregano
olej
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron po włosku

Cukinię pokroić, na oleju podpiec 15 minut w 200 stopni C. Fasolkę pokroić, obgotować 20 minut. Pomidory pokroić, obsmażyć na oleju, potem poddusić. Paprykę też podsmażyć 10 minut. Zagotować makaron z solą w 2 l wody. Gotowy wymieszać z pomidorami i papryką oraz fasolą. Przyprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 18.04.2013 10:05
podoba mi sie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak