Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryzami i tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 4 łyżki
ryż dziki 1/2 szkl
ryż basmati 1 szkl
oliwki czarne 5 łyżek
Pieprz biały mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryzami i tuńczykiem

Ryże gotujemy w lekko osolonej wodzie .Odcedzamy i studzimy. Do zimnych ryżów dodajemy tuńczyka w oleju. Następnie dodajemy kilka posiekanych oliwek i kilka całych .Mieszamy doprawiamy do smaku pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ewelina47 24.04.2012 11:14
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak