Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kalarepy i patinsonów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalarepka młoda 4szt
patinsony marynowane 6szt
rzodkiewka 2pęczki
koperek 2peczki
kiełki sojowe słoik
cebula czerwona 1szt
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalarepy i patinsonów

Kalarepy obrać, pokroić w półplasterki, rzodkiewki w plastry. Cebulę w kostkę. Patinsony pokroić w półplasterki. Koper posiekać. Kiełki odsączyć. Połączyć składniki, dodać śmietanę, wymieszać i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak