Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wieprzowina po grecku

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wieprzowina 1,5 kg
fasola 1/2 kg
sok pomidorowy 1 szkl
cebula duża
oliwa 1/2 szkl
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Wieprzowina po grecku

Cebulę posiekać, mięso pokroić w paski i na rozgrzanym oleju zarumienić. Dolać sok pomidorowy i dusić ok. 45 min. pod przykryciem. Ugotowaną na pół twardo fasolę dodać do mięsa. Dodać szklankę wody i dusić aż woda zostanie wchłonięta. Podawać z ryżem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IwonaKa 28.01.2014 00:13
warte spróbowania
Katarzyna59 03.01.2014 16:52
bardzo smaczna
ben-ka 08.09.2013 12:30
smaczne jedzonko.
romanrafal
romanrafal 16.08.2013 13:59
smaczne danie
misia53 26.04.2013 11:19
ciekawy przepis
mirosława4 18.12.2012 18:22
fajny przepis godny polecenia :)
gabi162825 10.10.2012 12:41
pycha
kamyk 06.05.2012 09:43
godne uwagi
zuzanna_z 03.03.2012 11:30
fajne
junox 10.01.2012 23:28
pyszna
Wafelek2601 08.01.2012 10:56
smaczna
IKrakowianka 06.12.2011 19:30
super pomysł
IKrakowianka 06.12.2011 19:30
super pomysł
Monika193
Monika193 26.11.2011 23:46
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak