Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z gruszek i porzeczek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gruszki 30 dag
porzeczki 15 dag
orzechy włoskie 5 dag
cukier puder 15 dag
wanilia 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z gruszek i porzeczek

Gruszki umyć cienko obrać zetrzeć na grubej tarce porzeczki opłukać wycisnąc sok dodać do gruszek orzechy posiekać połączyć wszystkie składniki dodać cukier puder wanilie i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 20.11.2011 21:45
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak