Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kalarepy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sałata lodowa 1szt
kalarepka młoda 3szt
rzodkiewka pęczek
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy polski Prymat
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kalarepy

Sałatę oczyścić, rozdrobnić. Kalarepę pokroić w drobne słupki. Rzodkiewki zetrzeć na tarce. Cebulę zieloną posiekać, cebulę marynowaną odcedzić. Wszystkie składniki wymieszać i dodać sos koperkowy. Doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 21.11.2011 23:46
fajna propozycja na surówkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak