Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka selerowa z migdałami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler korzeniowy 1szt
zielony seler gałązka
płatki migdałowe 10dag
sok z cytryny 0,5szt
sól
pieprz
jabłko winne 2szt kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka selerowa z migdałami

Seler obrać i zetrzeć na tarce, skropić sokiem z cytr. Jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Płatki uprażyć na patelni. Natkę selera drobno posiekać. Wszystkie składniki połączyć, dodać śmietanę, wymieszać i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 26.01.2012 10:53
uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak