Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka zielona z roszponką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sałata zielona głowka
roszponka kilka liści
pomidory suszone słoik
kukurydza 0,5puszki
ogórek zielony 3szt
cebula czerwona 1szt
ser feta opakowanie
pietruszka zielona
Sos sałatkowy:
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka zielona z roszponką

Liście sałaty i roszponki oczyścić, rozdrobnić. Ogórki obrać i pokroić w grubszą kostkę. Pomidory pokroić w paski, cebulę w krążki. Natke posiekać. Ser pokroić w kostkę. Wymieszać wszystkie składniki, dodać kukurydzę i zalać sosem. Ponownie wymieszać, doprawić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 28.01.2012 23:24
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak