Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paluszki rybne według Agi

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety rybne 1/2 kg
marchewka
cebula
czosnek ząbek
bułka 1 mała
jajko
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Paluszki rybne według Agi

Bułkę namaczamy i odciskamy.Cebulę i czosnek obieramy.Marchewkę obieramy i trzemy na drobnych oczkach.Rybę,cebulę,czosnek i bułkę mielimy w maszynce,do masy dodajemy marchewkę,jajko,trochę bułki tartej.Wyrabiamy masę,doprawiamy solą i pieprzem.Formujemy wałeczki,obtaczamy w bułce tartej i smażymy na złoty kolor.Smacznego:)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gibli 12.04.2015 11:49
bardzo smaczne
Malgorzata549 23.03.2015 11:04
apetyczny przepis
Ela15 22.01.2015 09:31
fajny przepis
Barbara/zuza22_85 20.05.2012 20:01
fajne
Miki 19.04.2012 15:15
mniam
Krystyna32 26.12.2011 10:14
extra
MAR3STA 22.12.2011 14:09
super, mniam
irenka 18.12.2011 16:20
pyszne,lubię
rjustysia 28.11.2011 11:39
smaczne
jerry1 28.11.2011 11:05
pyszne
calliope 26.11.2011 20:00
wyglądają cudnie :)
joanna77 23.11.2011 20:16
lubimy takie paluszki
Kuchareczekjeden 20.11.2011 20:50
pyszne
eduszo
eduszo 20.11.2011 14:36
Nie ma to jak coś własnej roboty.
przejs 19.11.2011 12:19
pycha, nie ma to jak domowe paluszki rybne!
agnieszka137 18.11.2011 23:22
apetyczne, mniam
Mysiunia 18.11.2011 14:55
smaczniutkie:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak