Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Meksykański przysmak

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso cielęce bez kości
Kukurydza z Puszki
fasola czerwona z puszki
cebula
papryka czerwona
chilli do smaku
żółty ser do smaku
przecier pomidorowy

Przepis i sposób przygotowania na: Meksykański przysmak

1. Cebulę przesmaż z mięsem pokrojonym w kostkę w garnku pod przykryciem na małej ilości oleju
2. Dodaj następnie przecier pomidorowy, kukurydzę, fasolę, paprykę pokrojoną w kostkę, dopraw do smaku, gotuj pod przykryciem ok 20 min
3. Podawaj na talerzu z wcześniej startym żółtym serem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak