Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placki cygańskie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

placki ziemniaczane
kiełbasa serdelowa 30 dag
przecier pomidorowy 2-3 łyżek
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Placki cygańskie

W gorącej oliwie podsmażamy pokrojoną w paski kiełbasę, dodajemy przecier pomidorowy, doprawiamy solą i pieprzem i papryką. Chwilę dusimy. Powstały farsz nakładamy na placki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 01.01.2012 10:17
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak