Kapusta czerwona

Kapusta czerwona

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    2 sztuki
  • mąka

  • kapusta czerwona

    1/2 kg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować dość grubo. Włożyć do garnka dodając 1/2 szklanki wody. Gotować przez około 20 minut. W między czasie zetrzeć do tego 2 jabłka. Na patelni zrobić zasmażkę z 1 łyżki mąki dodać do tego odrobinę octu spirytusowego, wymieszać i wszystko przełożyć do garnka z kapustą. Doprawić do smaku odrobina cukru.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (8)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Jaheira11

08.09.2011 22:11
u mnie często gości na stole

dorotka0000025

31.01.2011 12:45
wyglada apetycznie

buksiak12

02.09.2010 09:58
bardzo ciekawy przepis

buksiak12

02.09.2010 09:58
bardzo ciekawy przepis

Dorota71

02.09.2010 09:19
super

Dorota71

02.09.2010 09:19
super

Emilia22

02.09.2010 08:49
fajny przepis

Emilia22

02.09.2010 08:49
fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat