Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta czerwona

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jabłka 2 sztuki
mąka
kapusta czerwona 1/2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta czerwona

Kapustę poszatkować dość grubo. Włożyć do garnka dodając 1/2 szklanki wody. Gotować przez około 20 minut. W między czasie zetrzeć do tego 2 jabłka. Na patelni zrobić zasmażkę z 1 łyżki mąki dodać do tego odrobinę octu spirytusowego, wymieszać i wszystko przełożyć do garnka z kapustą. Doprawić do smaku odrobina cukru.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 08.09.2011 22:11
u mnie często gości na stole
dorotka0000025 31.01.2011 12:45
wyglada apetycznie
buksiak12 02.09.2010 09:58
bardzo ciekawy przepis
buksiak12 02.09.2010 09:58
bardzo ciekawy przepis
Dorota71 02.09.2010 09:19
super
Dorota71 02.09.2010 09:19
super
Emilia22 02.09.2010 08:49
fajny przepis
Emilia22 02.09.2010 08:49
fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak