Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mielone faszerowane grzybkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso mielone 1 opakowanie
cebula 1 duża
Bułka tarta klasyczna Prymat
olej do smażenia
Kucharek przyprawa do potraw
jajko 1 sztuka
grzyby suszone 30 dag

Przepis i sposób przygotowania na: mielone faszerowane grzybkami

(grzybki suszone zamoczyć żeby zmiękły posiekać drobno podsmażyć razem z cebulką pokrojoną w drobną kostkę, farsz przyprawić Kucharkiem, mięso wyłożyć na miskę przyprawić, dodać jajko dobrze wymieszać zagęścić bułką tartą. na rękę wyłożyć jedną warstwę nałożyć drugą uformować kotleta , panierować w bułce i smażyć na wolnym ogniu.
smacznego!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak