Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z selerem i rodzynkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

seler nieduży 1
jabłko 1
rodzynki 2 łyżki
cukier do smaku
sól do smaku
śmietana 1 łyżka
orzechy włoskie 1 grubo siekane

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z selerem i rodzynkami

Seler i jabłko zetrzeć na tarce. Dodać 2 łyżki rodzynek i odrobinę gniecionych orzechów włoskich.Doprawić do smaku cukrem i odrobina soli. Dodać łyżkę śmietany i wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Dorota71 22.09.2010 12:58
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak