Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik na zimno

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wiśnia 40 dag
czekolada 1/2 tabliczka
płatki owsiane 1/2 szklanka
płatki śniadaniowe 1/2 szklanka
serek homogenizowany 3
Żelatyna wieprzowa Prymat 2 łyżka
cukier waniliowy 1 opakowanie
cukier 1/2 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno

Rozpuścić czekoladę. Dodać płatków 2 rodzaje, wymieszać. Masę przełożyć do tortownicy. Położyć na nią wiśnie, serki zmiksować z cukrem i cukrem waniliowym, połączyć z rozpuszczoną żelatyną. Wyłożyć na wiśnie. Przybrać resztą wiśni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

[email protected] 17.11.2011 14:56
brzmi cudownie ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak