Składniki:
gęsie wątróbki | 1 kg |
słonina | 25 dag |
pieczarki | 10 dag |
cebula | 1 szt |
mleko | 1 szklanka |
masło | 1 łyżeczka |
rosół | 3 łyżki |
kwiat muszkatałowy | 1/2 łyżeczki |
ziele angielskie | 1/2 łyżeczki |
sól | |
pieprz |
gęsie wątróbki | 1 kg |
słonina | 25 dag |
pieczarki | 10 dag |
cebula | 1 szt |
mleko | 1 szklanka |
masło | 1 łyżeczka |
rosół | 3 łyżki |
kwiat muszkatałowy | 1/2 łyżeczki |
ziele angielskie | 1/2 łyżeczki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: